Konsulentprofiler

Konsulentprofiler

Konsulentafdelingen hos iSpoc består af nøje udvalgte konsulentprofiler, som sikrer at der er en god balance mellem processer, teknik og mennesker i vores leverancer:

Systemkonsulenter

Systemkonsulenterne har ansvaret for iSpoc's systemleverancer og for at brobygge mellem jeres organisation og vores løsninger - under hensyn til de aftalte rammer for leverancernes indhold samt tid og økonomi. Det er systemkonsulenterne som har ansvaret for, løbende at optimere aktiviteterne hos kunderne - og for at sikre, at løsningerne altid understøtter kundernes processer bedst muligt.

Systemudviklere

Systemudviklerne har ansvaret for at designe, konfigurere, kvalitetssikre og implementere de aftalte løsninger. Udover et indgående kendskab til IHLP teknologien har systemudviklerne også en stor viden om de teknologier og infrastruktur, som IHLP anvender og integrerer til.

Team People and Processes

Udover vores egne dygtige medarbejdere har vi hos iSpoc et team, vi kalder Team People and Processes.

Her har vi håndplukket en række af de skarpeste profiler, som kan bistå vores kunder inden for Service Management og Facility Management, med særligt fokus på organisatoriske og forretningsmæssige discipliner.

Eksempler på områder, hvor disse profiler kan bistå er:

  • Bistand til at styrke samarbejdet mellem de forskellige teams i afdelingerne (fx udvikling, drift og support). 
  • Bistand til organisatorisk at udbrede Service Management-aktiviteterne uden for IT-afdelingen gennem målrettede Shared Service koncepter.
  • Bistand til at afdække organisationens servicebehov og designe servicekataloger i samarbejde mellem IT og de forskellige ”kunder” i forretningen.
  • Design af initiativer, der kan bane vej for større grad af selvbetjening.
  • Rådgivning om infrastruktur og systemarkitektur.
  • Procesbistand omkring ITIL-discipliner og Lean-processer.
  • Kommunikation i øjenhøjde – hvordan IT lærer at kommunikere tekniske budskaber enkelt.
  • Servicedesign i praksis – fra design til udførelse og forankring.
  • Facilitering af workshops, hvor de nyeste metoder anvendes til at skabe bedre procesforståelse.
  • Rådgivning omkring GIS og Facility Management-processer.

Blandt de profiler, du møder i vores Team People and Processes, har vi en erhvervspsykolog (som bl.a. har erfaring med transitions i en række store organisationer), en tidligere IT-chef fra et af landets største selskaber, en infrastruktur-arkitekt, en tidligere IT Service Desk-ansvarlig fra en industrivirksomhed – og tilsvarende fra en af landets myndigheder. Derudover har vi en GIS-konsulent, som har leveret Facility Management-rådgivning til nogle af landets største organisationer, og så har vi desuden vores designbureau fra Aarhus med på projekter, som omhandler servicedesign. Endelig finder du i teamet også en erhvervsjournalist, som kan hjælpe jer med at forenkle jeres budskaber, så selv teknisk information bliver forståelig for jeres omgivelser.

Garanti for gode resultater
Du kan med garanti finde billigere alternativer til de profiler, vi har udvalgt til vores Team People and Processes. Til gengæld står iSpoc 100% inde for dem, vi har udvalgt – og det betyder, at vi giver en tilfredshedsgaranti på aktiviteter, hvor du benytter Team People and Processes. Vi har nøje udvalgt de dygtigste profiler ud fra recepten når kun den bedste er god nok – for så ved vi, at vores profiler leverer synlige og brugbare resultater på de projekter, de er tilknyttet.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne i iSpoc’s Team People and Processes eller møde nogle af profilerne i teamet, så kontakt iSpoc for et møde.

Tilbage til Konsulenter

Om vores konsulentydelser

Læs om vores konsulentprofiler, metoder og projektmodeller i artiklerne nedenfor: