Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

(Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger)

1. Generelt
Når du klikker dig ind på vores hjemmeside indsamler iSpoc oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

iSpoc indsamler oplysninger på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1 Hvad er cookies?
Første gang du besøger iSpoc's hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle iSpoc om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger iSpoc's hjemmesider, bruger vi cookies til at føre kunde- og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid, du besøger hjemmesiden, hvilke områder og sider, du læser, om din webbrowser tidligere har besøgt vores sider, hvilken browser og styresystem du anvender og dine IP-numre. På den måde kan vi bedre sikre os, at de sider, vi publicerer, bliver anvendt og læst.

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der bliver sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et antal måneder, fra sidste gang du besøgte en af iSpoc's hjemmesider. Hver gang du genbesøger en af vores hjemmesider, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse neden for om, hvordan du selv kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksiterende cookies fra din enhed eller modtage en advarsel før din webbrowser gemmer en cookie. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få yderligere oplysninger om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc eller søge efter cookies i din browsers hjælpefunktion.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger
iSpoc beder om dine kunde- og brugerrelaterede oplysninger, når du bestiller yderligere information eller bestiller produkter og tjenester på en af iSpoc's hjemmesider. Det er primært oplysninger som organisation, navn, adresse, postnummer, telefonnummer og emailadresse, men kan også være oplysninger om interesser m.m.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du bestiller eller køber tjenester på en af vores hjemmesider, eller når du bestiller yderligere information om iSpoc's produkter og ydelser, har vi brug for dine personoplysninger for at kunne levere produkter, ydelser eller information til dig. Derefter kan oplysningerne arkiveres.

Tilmelder du dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. arkiveres dine oplysninger ligeledes i op til tre år efter at tjenesten er afmeldt.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger, vi indsamler om dig, når du f.eks. opretter en profil på en af iSpoc's tjenester, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af iSpoc til at få større kendskab til dig. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt tilladelse hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Hvis du har givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder, tilbud m.m. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk, at enhver oplysning, du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel et brugerforum, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik, og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med iSpoc at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilke informationer, du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere fuldstændig sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er er risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.5 Ændringer i behandlingen af personlige oplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærverende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

4. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til information om de oplysninger, som er registreret om dig hos iSpoc, kan du rette henvendelse på info@ispoc.com eller telefon +45 70 231 291. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Venlig hilsen

iSpoc a/s
CVR: 29309671
Strandgade 4
DK-1401 København K
Telefon: +45 70 231 291

Sidst opdateret 24.05.2018

Mere om iSpoc

Vil du vide mere om iSpoc, finder du nedenfor aktuelle nyheder og aktiviteter. Du kan også læse vores historie, og du kan finde information om iSpoc som arbejdsplads: